Pepe a rămas șocat! Ce i-a spus una dintre fiice, după ce s-a despărțit de Raluca Pastramă

Publicat: 27 dec. 2020, 11:31 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artistul Pepe a rămas foarte surprins, după despărțirea de soția sa, Raluca Pastramă. Una dintre fetițele lor i-a spus un lucru foarte important, artistul mărturisind că ”trebuie să învăţ de la copiii mei”.

Raluca Pastramă și artistul Pepe s-au separat, soția acestuia luându-și o mare parte din lucruri și plecând din căminul conjugal. Acolo au rămas cele două fetițe, alături de tatăl lor, Pepe. În urma unei conversații pe care cântărețul a avut-o în timp ce aranja lucrurile în dulap cu fetițele sale, Pepe a mărturisit că are ce învăța de la copiii săi.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate.

Pepe: ”Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei”

Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa.

Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a spus Pepe, potrivit Spynews.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 27 dec. 2020, 11:31 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă