Pepe a dat cărțile pe față! Ce spune artistul despre agresiunile la care și-ar fi supus fosta soție: ”Am lovit în timp ce…”

Publicat: 18 Feb. 2021, 09:35 Vedete

Scandalul dintre Raluca Pastramă și Pepe s-a terminat abia după ce foștii parteneri au semnat actele de divorț la notar. De când artistul a anunțat despărțirea de brunetă, s-au speculat foarte multe lucruri, unul dintre acestea fiind bătaia pe care bruneta ar fi încasat-o de la soțul său. Pepe a dat cărțile pe față și a vorbit despre presupusul episod.

Pepe a vorbit fără rețineri despre acest subiect și a mărturisit că singurul moment în care a lovit o femeie a fost în dormitor, dar a făcut acest lucru pentru că i s-a cerut.

„Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbați și i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta”, a mărturisit acesta pe YouTube.

Mai mult decât atât, Pepe susține că fosta lui parteneră ar fi inventat toată această poveste pentru a construi probe pentru divorț.

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângere”, a continuat Pepe.

Ce planuri de viitor are Pepe

Cât despre planurile sale de viitor, fostul soț al Ralucăi Pastramă este decis să dea tot ce este mai bun pentru a avea cât mai multe realizări în plan profesional.

„De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult.

Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a mai adăugat Pepe.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Feb. 2021, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă