Pepe, mesaj subliminal pentru Raluca Pastramă? ”De fiecare dată îmi pare rău și m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte”

Publicat: 21 dec. 2020, 11:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vestea că artistul Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, divorțează a căzut ca un trăsnet pentru familie și apropiați. Nimeni nu se aștepta ca aceștia să ia această decizie.

Recent, cântărețul Pepe a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu o melodie cântată de el, ”M-am jurat”, iar mesajul poate fi interpretat ca o dedicație pentru fosta sa soție. Să fie, oare, un mesaj subliminal pentru Raluca Pastramă? Iată câteva dintre versurile melodiei: „Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon / De fiecare dată îmi pare rău / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou / Noaptea când nu mai am somn / Noaptea când nu mai am somn (…) / Şi vine norul mi-aduce dorul / Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul / Îmi zice hai ia telefonul / Ia te așteaptă ca să îi scrii”, arată Cancan.

Pepe nu vrea să renunțe la custodia celor doi copii

Artistul Pepe își dorește copiii lângă el și nu renunță nicio clipă la custodia celor două fetițe. Pe de altă parte, vestea că cei doi divorțează a picat ca un trăsnet în rândul apropiaților și în rândul fanilor.

Vestea a fost un șoc total, iar procesul de divorț este în continuare în desfășurare. Pepe este hotărât să obțină custodia celor două fetițe și i-ar fi făcut chiar o ”ofertă” Ralucăi Pastramă. Proprietatea pe care Pepe a cumpărat-o de la părinții Ralucăi le dă mari bătăi de cap acum celor doi și nu se înțeleg în privința grădiniței construite împreună. Artistul i-ar fi oferit Ralucăi Pastramă o mașină în valoare de 70.000 de euro cu speranța ca fetițele să rămână în custodia lui. Raluca nu a acceptat ”oferta”, astfel artistul luând decizia de a convoca adunarea AGA, moment în care soția a fost dată afară din poziția de manager. Cântărețul i-ar fi cerut soției să plătească lunar ratele la bancă, arată wowbiz.

Pe de altă parte, Raluca Pastramă dorește să păstreze și fetițele și mașina. Pepe nu ar figura în actele cu grădinița, soția sa apărând ca asociat unic și administrator. Totuși, are dreptul la o parte din clădire, deoarece în proprietatea respectivă ar fi investit o sumă uriașă.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 21 dec. 2020, 11:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă