Ce decizie importantă au luat Pepe și Raluca Pastramă! Cu cine vor locui cele două fiice ale lor

Publicat: 02 feb. 2021, 12:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Raluca Pastramă și Pepe au luat o hotărâre importantă în privința celor două fetițe ale lor, Rosa și Maria. Cu cine vor locui cele două fiice ale lor, după ce în urmă cu trei luni cuplul s-a destrămat.

Raluca Pastramă și Pepe s-au despărțit anul trecut, iar acum au luat o hotărâre importantă în privința creșterii și educării celor două fiice ale lor. Au luat hotărârea cu două săptămâni înainte să meargă la notar pentru divorț. După pronunțarea divorțului, cele două fete, Maria și Rosa Alexandra, vor locui cu Pepe și, evident, vor petrece timp și cu mama lor, Raluca Pastramă. Cele două fetițe își doreau să stea alături de ambii părinți.

“Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat un prieten de-al foștilor parteneri de viață pentru publicația impact.ro.

“Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, a mai precizat aceeași sursă.

Cum își împart cei doi foști soți averea

Se pare că fetițele celor doi, Maria și Rosa, vor avea domiciliul la artist, iar în ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Lucrurile nu au rămas neclare nici din punct de vedere financiar. Astfel, Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie, mai exact cu grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, ce valorează 100.000 de euro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 02 feb. 2021, 12:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă