Pare că a uitat-o pe Raluca Pastramă! Pepe, super-party alături de sora lui. Cum au petrecut

Publicat: 01 feb. 2021, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au trecut câteva luni de când artistul Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, s-au despărțit. Recent, cântărețul a serbat ziua de naștere a surorii sale, Loredana Pascu, iar apropiații s-au distrat de minune!

Zilele acestea, sora artistului Pepe, Loredana Pascu, a avut parte de o super – petrecere în familie, cu ocazia zilei sale de naștere. Membrii familiei s-au adunat și au petrecut împreună, dar nu într-o locație spectaculoasă, căci restricțiile nu prevăd acest lucru, ci acasă. Au fost câțiva invitați alături de ea, s-au distrat, au mâncat și au dansat până târziu în noapte, arată Cancan.

La eveniment au luat parte și fetițele lui Pepe care sunt extrem de talentate. Au pus mâna pe microfon și au cântat. Iar, analizând imaginile de pe social media, pare că micuța Maria i-ar putea păși tatălui său pe urme! Se pare că Pepe a lăsat în urmă momentele tensionate pe care le-a avut în ultima perioadă cu Raluca Pastramă și a petrecut timp alături de cei dragi.

Cum își împart cei doi foști soți averea

Se pare că fetițele celor doi, Maria și Rosa, vor avea domiciliul la artist, iar în ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Lucrurile nu au rămas neclare nici din punct de vedere financiar. Astfel, Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie, mai exact cu grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, ce valorează 100.000 de euro.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 01 feb. 2021, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă