Din ce și-a câștigat Pepe primii bani. Ce job-uri a avut artistul înainte să devină celebru

Publicat: 11 Jan. 2021, 13:09 Vedete

Pepe a făcut recent dezvăluiri sincere din trecutul său. Celebrul artist a vorbit despre job-urile pe care le-a avut de-a lungul timpului, asta până să devină atât de cunoscut. Solistul a mărturisit și din ce a făcut primii săi bani.

Deși acum este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare în fața fanilor săi, viața lui Pepe nu a fost întotdeauna roz. Cântărețul a recunoscut faptul că a început de jos, iar înainte să devină celebru a schimbat mai multe job-uri, dar nu îi pare rău de lucrurile pe care le-a făcut.

„Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios”, spunea Pepe, cu puțin timp înainte de a deveni tătic.

Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe

Vestea divorțului a fost făcută de celebrul artist, iar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să se despartă pe cale amiabilă, lucrurile dintre cei doi au luat o întorsătură neașteptată. Zvonurile legate de infidelitatea Ralucăi Pastramă, dar și acuzațiile acesteia cu privire la fostul său partener au transformat despărțirea într-un adevărat scandal.

Acum, cei doi se pare că au îngropat securea războiului, ba chiar vorbesc zilnic de dragul fetițelor lor.

”Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului. Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate. Suntem bine. Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a povestit Pepe despre despărțirea de Raluca Pastrama

Cât despre relația dintre cei doi, artistul spune că nu se gândește la o împăcare deoarece încă este rănit din cauza celor întâmplate, însă recunoaște faptul că vorbește zilnic cu Raluca, dar doar despre fetițele lor.

”Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a spus Pepe.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Jan. 2021, 13:09 Vedete
Pe aceeași temă