Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru fetițele ei și ale lui Pepe! ”Copiii mei sunt motivul pentru care…”

Publicat: 18 dec. 2020, 10:38 Autor: Andreea Voicu Vedete

Raluca Pastramă a scris pe rețelele de socializare un mesaj dedicat fetițelor sale și ale artistului Pepe. Chiar dacă admiratorii cuplului speră la o împăcare între cei doi, bruneta ar fi putut transmite, prin cuvintele sale, un mesaj subliminal lui Pepe.

Pe rețelele de socializare, Raluca Pastramă, fosta parteneră de viață a artistului Pepe, a scris un mesaj pentru fetițele sale, o declarație de dragoste, un mesaj subliminal pentru cântărețul Pepe, căci așa cum s-a scris în presă, bruneta nu vrea nicio secundă să renunțe la custodia celor doi copii: ”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte!”, arată Cancan.

Nici Pepe nu vrea să renunțe la custodia celor doi copii

Artistul Pepe își dorește copiii lângă el și nu renunță nicio clipă la custodia celor două fetițe. Pe de altă parte, vestea că cei doi divorțează a picat ca un trăsnet în rândul apropiaților și în rândul fanilor.

Vestea a fost un șoc total, iar procesul de divorț este în continuare în desfășurare. Pepe este hotărât să obțină custodia celor două fetițe și i-ar fi făcut chiar o ”ofertă” Ralucăi Pastramă. Proprietatea pe care Pepe a cumpărat-o de la părinții Ralucăi le dă mari bătăi de cap acum celor doi și nu se înțeleg în privința grădiniței construite împreună. Artistul i-ar fi oferit Ralucăi Pastramă o mașină în valoare de 70.000 de euro cu speranța ca fetițele să rămână în custodia lui. Raluca nu a acceptat ”oferta”, astfel artistul luând decizia de a convoca adunarea AGA, moment în care soția a fost dată afară din poziția de manager. Cântărețul i-ar fi cerut soției să plătească lunar ratele la bancă, arată wowbiz.

Pe de altă parte, Raluca Pastramă dorește să păstreze și fetițele și mașina. Pepe nu ar figura în actele cu grădinița, soția sa apărând ca asociat unic și administrator. Totuși, are dreptul la o parte din clădire, deoarece în proprietatea respectivă ar fi investit o sumă uriașă.

Sursă foto: Capturi video Youtube

 

Publicat: 18 dec. 2020, 10:38 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă