Oana Zăvoranu îl ”decimează” pe artistul Pepe! ”Stă rău de tot la capitolul amor”

Publicat: 24 nov. 2020, 14:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai sincere vedete din România, a dezvăluit la un moment dat latura amoroasă a lui Pepe. Ce a spus despre artist.

Oana Zăvoranu nu se abține niciodată, fiind una dintre cele mai asumate vedete din showbizul românesc. Bruneta a făcut dezvăluiri incredibile despre partea intimă a artistului Pepe, spunând despre el că ”stă rău de tot la capitolul amor”.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”, a spus bruneta, arată Cancan.

”Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstruos, garantat” – Ce se întâmplă cu artistul! Un apropiat face dezvăluiri incredibile

O persoană apropiată anturajului a spus că ordinul de protecție obținut de Raluca Pastramă ar fi un instrument pentru o eventuală confruntare în instanță. Totodată, unul dintre amicii lor a mărturisit că, de fapt, agresiunile nu ar fi avut loc, ci o discuție la care au luat parte doar cei doi, fără copii.

“Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vănătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi”, a mărturisit unul dintre amicii lor.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 24 nov. 2020, 14:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă