”Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstruos, garantat”. A fost sau nu bătută Raluca Pastramă? Un apropiat rupe tăcerea

Publicat: 24 nov. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, în presă au ieșit la iveală informații incredibile despre relația pe care artistul Pepe o are cu Raluca Pastramă. Cântărețul ar fi agresat-o recent, în plină stradă, pe cea care ar fi trebuit să fie alături de el.

Artistul Pepe a făcut mai multe declarații în legătură cu presupusul episod ”agresiune în stradă”. Acesta mărturisește că nu a atins-o deloc pe Raluca Pastramă, dar unul dintre apropiații cuplului a făcut o dezvăluire-șoc. Latino lover-ul va avea parte de un ”scandal monstruos”.

Pentru wowbiz, Pepe a reacționat, după ce s-a scris despre artist că ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă în plină stradă: “Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”.

”Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstruos, garantat” – Ce se întâmplă cu artistul! Un apropiat face dezvăluiri incredibile

O persoană apropiată anturajului a spus că ordinul de protecție obținut de Raluca Pastramă ar fi un instrument pentru o eventuală confruntare în instanță. Totodată, unul dintre amicii lor a mărturisit că, de fapt, agresiunile nu ar fi avut loc, ci o discuție la care au luat parte doar cei doi, fără copii.

“Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vănătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi”, a mărturisit unul dintre amicii lor.

“Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe. Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstruos, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor”, a mai declarat apropiatul fostului cuplu pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 24 nov. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă