A adoptat un caine, dar dupa cateva luni a avut un soc! Barbatul nici nu si-a dat seama ca era in pericol

Publicat: 12 Aug. 2019, 20:26 Viral

Adoptia unui patruped reprezinta un moment fericit in viata fiecarui iubitor de animale. Insa, pentru un barbat din China, totul s-a dovedit a fi un mare ghinion.

Acesta a adoptat un caine pentru a mai scapa de singuratate, dar si-a dat seama tarziu ca a fost o greseala cand si-a ales companionul. Barbatul originar din China a avut socul vietii sale atunci atunci cand a aflat adevarul.

Se pare ca nu a acordat prea mare atentie semnelor destul de evidente ca animalul pe care l-a adoptat nu era deloc un caine. Ba mai mult, s-ar fi putut afla in pericol, mai ales daca patrupedul „impostor” mai crestea. A salvat un caine si dupa 6 luni a avut parte de cel mai frumos cadou

A adoptat un caine, dar a avut un soc!

A adoptat un caine, dar dupa cateva luni a avut un soc

Barbatul se numeste Tao si a vrut sa adopte un pui de caine. Isi dorea foarte mult sa poata ajuta animalul, asa ca l-a luat acasa dupa ce l-a gasit in piata Shenyang. Creatura pufoasa l-a fermecat din primele clipe.

In realitate, el s-a ales cu un raton foarte indraznet si nu cu un caine! Ba mai mult, cand a vazut cainele la respectivul targ de animale vanzatorul i-a spus ca ar fi un patruped din rasa Pomerian. In plus, i-a facut si o reducere barbatului. A aflat adevarul abia dupa cateva luni.

Ratonul s-a adaptat foarte bine in familia barbatului, iar de aceea nu s-a ingrojorat nimeni ca ar fi putut tine in casa un animal salbatic. De asemenea, acesta s-a expus anumitor boli cand a adoptat un raton, pentru ca sunt creaturi ce pot transmite paraziti si capuse.

Odata cu trecerea timpului, animalutul nu mai semana deloc cu un caine. S-a marit considerabil, a prins forta, iar pe langa toate acestea, nu latra absolut deloc! Se pare ca asa si-a dat barbatul din China seama ca a facut o greseala de proportii.

Tao a decis sa alerteze autoritatile atunci cand a realizat ca este in pericol de imbolnavire. Animalul a fost preluat de o organizatie care se ocupa de animalele salbatice si dus intr-un centru specializat. Cel mai probabil va fi dus inapoi in mediul sau natural.

sursa: unilad.co.uk

Publicat: 12 Aug. 2019, 20:26 Viral
Pe aceeași temă