Doliu în fotbalul românesc! A murit într-un grav accident rutier

Publicat: 24 aug. 2024, 14:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva

Alberto Năzare, un fotbalist de 26 de ani, și-a pierdut viața vineri în urma unui accident tragic petrecut pe Bulevardul Republicii din Bârlad. Iată cum s-a întâmplat tragicul eveniment!

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, tânărul, originar din Bârlad, conducea o motocicletă înmatriculată în județul Vaslui, din direcția Vaslui spre centrul orașului. La un moment dat, acesta a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public.

Alberto Năzare a murit într-un accident de motocicletă

Alberto Năzare și-a pierdut viața într-un accident pe motocicletă. Impactul a fost deosebit de violent, provocând răni extrem de grave motociclistului. Echipajele de urgență sosite la fața locului au intervenit prompt, transportând victima la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad. Cu toate eforturile medicilor de a-i salva viața, tânărul a decedat la scurt timp după internare, din cauza gravității rănilor suferite.

„Poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bârlad, în timp ce conducea o motocicletă înregistrată în judeţul Vaslui, din direcţia Vaslui către centru, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde, din nefericire, a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu, conform Observatornews.ro

Publicat: 24 aug. 2024, 14:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×