Ana Baniciu, primele poze în costum de baie, după două luni de la naștere. Fanii au rămas uimiți: „Tu chiar ai născut?!”

Publicat: 14 aug. 2024, 12:45 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ana Baniciu arată senzațional la doar două luni de când a devenit mămică! Primele fotografii postate de vedetă în costum de baie au stârnit un val de reacții!

Ana Baniciu a devenit mămica unui băiețel minunat în urmă cu 2 luni. Este vorba despre Aris, motivul bucuriei din familia vedetei. Blondina a decis să plece într-o vacanță cu cel mic pe litoralul românesc și a postat fotografii în costum de baie. Fanii au apreciat aspectul fizic al vedetei și au complimentat-o. 

Ana Baniciu, primele fotografii în costum de baie după 2 luni de la naștere 

Ana Baniciu are foarte mare grijă de aparițiile ei. Recent, blondina și-a uimit fanii cu forma de invidiat pe care o deține la doar două luni de la naștere. Mămica a ales să posteze fotografii într-un costum de baie maro care îi scotea formele în evidență. 

„Mamaaaaa🤤🤤🤤 oh wait! Chiar esti mama!😂/ Wow. Incredibil! Un corp senzațional!/ Tu chiar ai nascut?!🙈❤️/ Esti superbă, mămico / Hola, sexy mama!”, sunt unele dintre comentariile primite de Ana Baniciu. 

Ana Baniciu a devenit mămică 

Pe data de 4 iunie 2024, Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe lângă faptul că a cunoscut succesul în carieră, vedeta se bucură și de relația minunată de iubire pe care o are cu Edi Kovacs.  

Deși vedetele ne-au obișnuit cu faptul că sunt discrete în ceea ce privește dezvăluirea celor mici pe rețelele sociale, Ana Baniciu nu a ținut cont de această ”regulă” și a împărtășit publicului ei prima fotografie cu Aris, bebelușul ei adorabil, la doar o lună după naștere. 

„Miroase a lapte și iubire”, este mesajul pe care Ana l-a atașat primei pozei cu chipul lui Aris. 

Artista a întâmpinat probleme înainte de naștere 

Vedeta a primit vestea de la medic că bebelușul avea cordonul ombilical în jurul gâtului, ceea ce făcea nașterea naturală riscantă. Astfel, ea a ales să nască prin cezariană, deși inițial își dorea o naștere naturală. 

”La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. 

Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”, a postat Ana Baniciu pe instagram la momentul respectiv. 

 

 Sursă foto: social media

Publicat: 14 aug. 2024, 12:45 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×