Ana Baniciu a dezvăluit chipul fiului ei. Imaginea a strâns sute de aprecieri din partea fanilor

Publicat: 10 iul. 2024, 12:25 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit părinți pentru prima oară pe 4 iunie, iar acest moment le-a schimbat complet viața. De atunci, Ana a trăit momente unice alături de bebelușul ei și și-a ținut fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent i-a luat prin surprindere pe urmăritorii ei din mediul online și a postat o poza cu Aris!

După o perioadă în care a fost destul de discretă și a preferat să nu-l arate pe micuț, Ana Baniciu a decis că este momentul ca fanii să îi cunoască bebelușul. Aris a fost surprins de mama lui în timp ce dormea, iar fotografia a primit peste 15.000 de aprecieri din partea fanilor artistei.

„Miroase a lapte și iubire”, a scris Ana pe Instagram, iar urmăritorii artistei au reacționat imediat.

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu fiul ei

Vedetele ne-au obișnuit cu faptul că sunt discrete în ceea ce privește dezvăluirea celor mici pe rețelele sociale, dar Ana Baniciu nu a ținut cont de această ”regulă” și a împărtășit publicului ei prima fotografie cu Aris, bebelușul ei adorabil de doar o lună.

Publicul a fost încântat de alegerea Anei, iar comentariile pozitive nu au încetat să apară.

Nu mai pot de drag, abia aștept să îl cunosc!’/ „Vai de mine câtă frumusețeee!’/ „Efectiv e o dulceață, îl ador!’/ „Acesta este cel mai special moment din viața unei mămici. Ai o dulceață de copil’/ „Să fiți sănătoși împreună mulți ani! Iubire și fericire împreună!’/ „Nu mai pot de dragul lui, este un băiețel supeeeeerb’au fost unele dintre comentariile lăsate de fani.

„Miroase a lapte și iubire’, este mesajul pe care Ana l-a atașat pozei cu Aris.

Artista a întâmpinat probleme înainte de naștere

Vedeta a primit vestea de la medic că bebelușul avea cordonul ombilical în jurul gâtului, ceea ce făcea nașterea naturală riscantă. Astfel, ea a ales să nască prin cezariană, deși inițial își dorea o naștere naturală.

”La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor.

Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”a postat Ana Baniciu pe instagram la momentul respectiv.

 

Sursă foto: social media

 

 

 

Publicat: 10 iul. 2024, 12:25 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×