Ana Baniciu este însărcinată! Artista a dat vestea cea mare: „Suntem fericiți, recunoscători şi nerăbdători să ne cunoaştem iubirea cea mare”

Publicat: 10 ian. 2024, 11:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ana Baniciu a dat vestea cea mare! Artista este însărcinată pentru prima dată. A reuşit să ţină ascuns acest detaliu important din viaţa ei timp de patru luni, iar acum a fost extrem de fericită să împărtăşească bucuria pe care o trăieşte cu toţi cei care o urmăresc.

Viaţa Anei Baniciu s-a schimbat radical în ultimii ani. A trecut printr-o tragedie care a maturizat-o foarte mult, a devenit soţia lui Edy Kovacs, bărbatul cu care are o relaţie de câţiva ani, iar acum a anunţat că va deveni mamă!

Ana Baniciu, însărcinată pentru prima dată!

Printr-un mesaj emoţionant publicat în mediul online, frumoasa blondină a împărtăşit vestea cea mare cu cei care o urmăresc. Artista a dezvăluit că a ţinut sarcina ascunsă timp de 4 luni, însă era nerăbdătoare să le spună tuturor că familia lor se măreşte.

Ana Baniciu şi Edy Kovacs sunt extrem de încântaţi şi abia aşteaptă să îşi ţină copilul în braţe.

„Noi 3… Am reuşit cumva să ţinem acest secret mai bine de 4 luni de zile şi mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastra se împlineşte🥹
Suntem fericiți, recunoscători şi nerăbdători să ne cunoaştem iubirea cea mare… Ne aflam pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca aşa cum am făcut-o mereu! Mulţumesc, mama!🙏🏻♥️”, a transmis artista în pe pagina sa de Instagram.

Ana Baniciu, despre cel mai greu moment din viaţa sa

La un an de la moartea mamei sale, Ana Baniciu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre ultima perioadă din viaţa acesteia. Artista a stat două luni cu cea care i-a dat viaţă în spital şi a sperat până în ultima clipă că finalul va fi altul.

„Eu cu maică-mea am fost lipite, siameze. Am fost împreună pe tot parcursul vieții noastre. A fost greuț. Știu că nu e o chestiune sănătoasă în orice fel de cuplu, în orice fel de combinație, dar noi ne-am iubit foarte mult. A fost foarte grea trecerea. M-am uitat un pic în oglindă și m-am pupat, căci chiar am fost puternică și am zis: ‘asta-i viața, hai’! Și maică-mea mi-a zis asta. Noi am avut timp să vorbim. Am stat două luni cu ea în spital și am putut să vorbim tot. M-a lăsat să îi dau și eu înapoi puțin din cât mi-a dat ea.”, a mai spus fiica lui Mircea Baniciu.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 ian. 2024, 11:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×