Ana Baniciu, pregătită să devină mămică? Artista a făcut dezvăluiri despre viața de familie

Publicat: 17 iun. 2020, 08:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ana Baniciu este pregătită să ia o pauză din lumina reflectoarelor și să își întemeieze o familie. Artista a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre dorința de a avea un copil.

Daca pe plan profesional Ana Baniciu se bucură de succes, nu putem spune același lucru și despre partea sentimentală. Artista a reușit de-a lungul timpului să ajungă la inimile tuturor prin simpla sa prezență, însă inima ei nu a reușit să fie furată de niciun pretendent.

”Îmi doresc foarte tare un copil”

Blodina a declarat că-și dorește foarte mult să aibă un copil, dar înainte de toate, vrea o relație de lungă durată și pe cineva care să o merite și să o iubească sincer.

”Nu-mi pare rău de absolut nimic și cred că am o viață frumoasă, dar singurul lucru pentru care nu aș vrea să vină sfârșitul lumii este acela că-mi doresc foarte tare un copil. Trebuie să găsesc bărbatul potrivit și să fac un copil. Eu insist pe treaba asta. Toată lumea îmi zice că sunt mică, am abia 27 de ani, dar nu trebuie să construiești alături de un om până când să faci un copil? Adică îl faci așa, imediat după ce ai cunoscut băiatul? Nu cred în asta. Aș vrea o relație de lungă durată, care să culmineze cu un copil”, a declarat Ana pentru libertatea.ro.

”Îmi doresc un om mișto”

Mai mult decât atât, Ana a descris cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea. Nu are pretenții atunci când vine vorba de partea financiară, fiind aspectul care o interesează cel mai puțin, dar își dorește foarte mult ca persoana de lângă ea să fie muncitoare, să vrea să evolueze.

„Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine. Îmi doresc un om mișto pentru mine, cu care să am parte de momente frumoase”, a adăugat ea.

Publicat: 17 iun. 2020, 08:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×