Oana Roman se întoarce pe micile ecrane? „O emisiune înregistrată și cu o frecvență săptămânală”

Publicat: 11 iul. 2024, 13:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, a vorbit recent despre posibilitatea de a se reîntoarce pe micile ecrane. Cei care o urmăresc au fost curioşi să afle dacă ar fi dispusă să accepte un proiect la TV, iar răspunsul vedetei i-a bucurat.

Oana Roman a muncit din greu pentru cariera ei. A fost nevoită să demonstreze mereu că tot ce a reuşit a făcut-o prin forţele proprii nu cu ajutorul celebrului său tată. Până acum a reuşit să îşi îndeplinească toate dorinţele, chiar dacă a trecut prin multe clipe grele. Deşi se bucură de succes în mediul online, fanii nu au uitat de perioada în care fosta soţie a lui Marius Elisei lucra în televiziune.

Ce spune Oana Roman despre întoarcerea pe micile ecrane

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată direct dacă ar mai dori să se întoarcă pe sticlă.

Răspunsul Oanei Roman nu a întârziat să apară, ba chiar s-a bucurat că oamenii vor să o vadă din nou pe micile ecrane. Vedeta a explicat că ar fi încântată să aibă un nou proiect, dar cu o singură condiţie.

”Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală.

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac”, a spus creatoarea de conținut pe Instagram.

În trecut, vedeta a mărturisit că televiziunea este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, deși nu este meseria sa de bază.

”S-a înţeles greşit. Eu am vrut să spun că meseria mea de bază nu este televiziunea, ci pasiunea mea. Până acum nu am făcut-o într-un mod atât de susţinut pe cât mi-aş fi dorit. Şansa care mi s-a oferit cu ”Drept la ţintă“ a fost extraordinară. A venit într-un moment în care nu mă aşteptam. Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă şi eu însămi am avut dubii, dacă sunt potrivită sau pregătită pentru a face lucrul ăsta”, a declarat, acum ceva timp, fiica lui Petre Roman.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 iul. 2024, 13:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×