Alex Velea, alături de fiica Antoniei pe scena de la Neversea. Fanii au crezut că nu văd bine: „Nu pot să cred”

Publicat: 09 iul. 2024, 14:53 Autor: Denisa Iordache Vedete

Alex Velea a urcat pe scenă la Neversea alături de fiica sa vitregă. Tânăra a impresionat publicul cu un spectacol complet de cântec și dans. Acest moment a stârnit un val de reacții în rândul celor care i-au privit!

Maya este copilul din căsătoria anterioară a Antoniei cu Vincenzo Castellano. Alex Velea şi-a dorit să le facă o surpriză celor prezenţi la festival, astfel a urcat pe scenă cu tânăra, iar împreună au interpretat piesa „Minim doi”.

Maya a urcat pe scena de la Neversea alături de Alex Velea

Alex Velea are doi copii cu Antonia, Dominic și Akim. Artistul menține o legătură specială și cu fiica partenerei sale din căsătoria anterioară. Se pare că solistul o încurajează acum pe Maya să urmeze o carieră în domeniul artistic, prin urmare s-ar putea să îi vedem mai des pe scenă împreună în viitor.

Maya o moștenește pe Antonia

Maya i-a moștenit frumusețea Antoniei, iar unii au remarcat asemănările ei cu celebra sa mamă. Adolescenta în vârstă de 14 ani locuiește de mult timp în Italia, dar își vizitează des frații și mama.

„Am crezut că este Antonia prima dată, după am realizat că e Maya”/ „Seamănă perfect cu Antonia”/ „Ce a crescut, este mai înaltă decât Antonia cred”/ „Nu pot să cred, ce mare s-a făcut Maya”/ „Ce frumoasă e Maya”/ „O moștenește pe mama ei la frumusețe!”/ Așa frumusețe de fată, îi seamănă mamei ei”, au fost unele dintre comentariile făcute de public.

Cei trei copii le calcă pe urme părinților

Antonia recunoaște că toți cei trei copii au talent și sunt fascinați de mediul artistic. Artista îi susține indiferent de ce alegere vor face pe viitor legat de cariera lor.

„Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică, le place să cânte, să petreacă timp la studio cu Alexandru. Amândoi s-au apucat și de lecții de actorie și le place foarte mult. Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine și cu Alexandru. Orice își vor dori să facă, eu îi voi susține necondiționat. În ceea ce privește caracterul, i-am învățat să fie oameni buni, corecți, respectuoși, să fie sinceri, iubitori, prietenoși, sunt lucruri pe care însă îmi place să cred că le și văd la noi, nu doar îi învățăm”, a spus artista pentru Viva!

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 14:53 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×