Cine sunt nașii cuplului Antonia-Alex Velea și cum vor să organizeze nunta: „Suntem prieteni de-o viață. Nu știm nici pe cine o să invităm”

Publicat: 22 sept. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a început în urmă cu zece ani, după mutarea artistei în România. Deși formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună doi copii, cei doi artiști au tot amânat nunta. Asta din cauza pandemiei și a problemelor ce țin de organizare. Invitat într-o emisiune televizată, Alex Velea a dezvăluit numele celor care le vor fi părinți spirituali în ziua cea mare. Iată cine sunt nașii de nuntă a celor doi artiști!

Cine sunt nașii cuplului Antonia-Alex Velea și cum vor să organizeze nunta

Antonia și Alex Velea se căsătoresc anul viitor, deși le-ar fi plăcut să organizeze nunta în această toamnă. Nașii celor doi vor fi Lucian și Bianca de la Global Records, prieteni apropiați ai lor. Artistul a mai precizat că evenimentul va fi unul restrâns, doar în compania părinților și a câtova prieteni. Căci vor să fie relaxați și să se bucure din plin de cea mai frumoasă zi din viața lor.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată’, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.

Nasii Antoniei la nunta cu Alex Velea
Nasii Antoniei la nunta cu Alex Velea

Ce educație le oferă Alex Velea și Antonia copiilor

Când vine vorba despre educația pe care le-o oferă copiilor, Alex Velea și Antonia încearcă să nu-i răsfețe prea mult și îi implică în diferite activități extrașcolare. Akim și Dominic merg la lecții de actorie, ba chiar urmează să aibă propriile canale de Youtube, unde vor îmbina muzica și aptitudinile actoricești.

„Mi-ar plăcea să fie unși cu de toate, dar și să fie niște tipi culți, să empatizeze cu lumea, așa cum sunt și eu și mama lor. De multe ori, copiii de la care ai mari așteptări tind să dezamăgească pentru că intră în fel de fel de probleme. Noi vrem să nu îi răsfățăm, dar când tu ești mult plecat de acasă încerci să compensezi cu treaba asta și încep să nu mai aibă așa un sistem de referințe ancorat în realitate și ajung să facă prostii.

Copiii fac lecții de actorie, sunt interesați și ei de treaba asta, acum vor să fie vloggeri, o combinație de vloggeri cu cântăreți. Le-am promis că o să le fac canale de YouTube. Noi am încercat cumva să nu îi expunem. Ți-e drag de copil, vrei să îl arăți, dar nu tot timpul’, a mai spus artistul, în cadrul aceleiași emisiuni.

Antonia și Alex Velea, vacanță de 5 stele în Dubai!

Alex Velea și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Antonia l-a surprins cu o vacanță de câteva zile în Dubai, una dintre destinațiile de călătorie preferate ale celor doi.

Cei doi au petrecut zile însorite și o experiență de 5 stele la prestigiosul Palazzo Versace. Hotelul este o capodoperă neoclasică cu influențe ale arhitecturii arabe, cu intrare impresionantă, tavane înalte, grădini amenajate și o gamă de mobilier italian, un adevărat simbol al stilului de viață Versace.

”A fost o petrecere specială într-un loc fabulos unde am fost întâmpinați exemplar, ne-am bucurat de un loc superb, spectaculos, ne-am relaxat la soare. Mâncarea a fost excelentă, iar Alex a primit și un tort delicios. Chiar a fost o vacanță minunată, aveam nevoie să ne încărcăm bateriile, iar Palazzo Versace Dubai a fost locul ideal”, a spus Antonia.

Antonia a avut un început de an bun care a culminat cu lansarea filmului ”Haita de acțiune” în care a avut rol principal, dar și cu single-ul ”Dududum”. Vara se anunță plină de concerte și cu piese noi care urmează să fie lansate.

Antonia, propunere „indecentă” din partea unui cuplu

Antonia a primit o propunere „indecentă” din partea unui cuplu de bogați. I-au oferit o sumă uriașă pentru o favoare.

Antonia a oferit mult timp pachetele „Meeyt & Greet”. Prin prisma acestora, fanii vedetei puteau achita o sumă mai mare de bani pentru a o putea cunoaşte personal pe artistă.

Antonia, propunere „indecentă” din partea unui cuplu

Astfel, la un moment dat, iubita lui Alex Velea a fost nevoită să ia masa împreună cu un cuplu de bogătași. Însă, vedeta spune că s-a gândit foarte bine înainte de a accepta invitația, ba chiar s-a consultat și cu managerului său.

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost.”, a precizat artista.

Publicat: 22 sept. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă