Antonia a primit o cerere neaşteptată de la un fan. Ce a păţit artista în timpul unui concert

Publicat: 03 iul. 2024, 13:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Antonia este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste din România. Partenera lui Alex Velea nu este admirată doar pentru talentul ei muzical, ci şi pentru faptul că arată impecabil chiar dacă a devenit mamă de două ori. Recent, cântăreaţa a povestit cu ce situaţie s-a confruntat la un concert. 

Antonia reuşeşte să atragă toate privirile atunci când apare în public. De-a lungul timpului, vedeta a trecut şi prin situaţii mai puţin plăcute din cauza insistenţelor oamenilor care o apreciază.

Antonia, cerere neaşteptată de la un fan

Aşa s-a întâmplat şi la cel mai recent concert al cântăreţei. În timp ce susținea un recital, un domn i-a oferit cântăreței un buchet de flori, i-a arătat că o urmărește pe Instagram, iar apoi i-a cerut, fără nicio reținere, numărul de telefon. Reacția vedetei nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Cererea a mirat-o pe solistă, iar reacţia ei nu a întârziat să apară.

„Putem să discutăm și cu soțul meu, care e aici, să îl întrebăm”, a venit rapid răspunsul Antoniei, conform Spynews.

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Artista în vârstă de 33 de ani este logodită cu Alex Velea, alături de care are doi băieți. Aceasta nu a ajuns încă în fața altarului împreună cu artistul de 38 de ani și nici pe copii nu i-a botezat, lucru care a stârnit controverse din partea fanilor religioși. Recent, aceasta a vorbit despre căsătorie și botez într-un interviu pentru revista VIVA!.

Dacă până acum au dat vina pe pandemie pentru faptul că nu aur organizat nunta, acum că lucrurile s-au mai relaxat, Antonia a povestit: „Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”.

Cât despre botezul copiilor ei și ai lui Alex Velea, cântăreața a declarat: „Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru. Divorțul e încheiat deja de ceva timp, la fel și paternitatea, demonstrată de mult. Vom face acest lucru când vom simți”.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 iul. 2024, 13:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×