Delia şi Antonia au lansat un videoclip incendiar! Ipostazele provocatoare au creat un val de controverse

Publicat: 15 mai 2024, 11:30 Autor: Lazar Nicholas Vedete

Delia și Antonia, două dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe de la noi au lansat o nouă piesă împreună. Videoclipul piesei a devenit rapid viral în mediul online şi a stârnit numeroase reacţii din partea fanilor.

Delia și Antonia, celebrele cântărețe și prietene bune de mulți ani, s-au reunit pentru o nouă colaborare muzicală. Videoclipul muzical al piesei lor, intitulată “eRai”, a cucerit rapid internetul, adunând peste jumătate de milion de vizualizări în doar trei zile de la lansare. Este deja pe locul 21 în Trending.

Videoclipul care face furori pe internet

Melodia a fost lansată la începutul anului, dar nimeni nu se aștepta la un astfel de videoclip. Artistele îmbrăcate în ținute din latex negru, au fost filmate într-o piscină, iar ipostazele în care s-au lăsat filmate nu sunt deloc „cuminţi”.  Aceste imagini au devenit rapid virale pe internet, captivând atenția fanilor care au fost absorbiți de prestația celor două artiste.

Cântăreţele au postat fiecare un teaser al melodiei pe contul personal, iar comentariile de susținere din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Ușor, ușor, fanii au remarcat că videoclipul muzical conține aluzii la alt videoclip viral, cel al melodiei „Beautiful Liar” interpretată de Beyoncé și Shakira. 

Cântărețele cu trupuri de invidiat

Antonia și Delia sunt printre cele mai atrăgătoare artiste din țara noastră şi mereu au ştiut cum să îşi pună în valoare formele de invidiat. De multe ori, le vedem purtând ținute care îți taie respirația, iar fanii de pe rețelele sociale nu se pot abține să nu le complimenteze pentru frumusețea lor.

Ambele artiste își dedică timp pentru a se menține în formă, mergând regulat la sală, iar Delia povestește pe Instagram despre aventurile ei pe munte, care o ajută să se simtă bine și să arate senzațional.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 11:30 Autor: Lazar Nicholas Vedete
Pe aceeași temă
×