Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea de la Antena Stars. Soţia lui Tavi Clonda a făcut primele declaraţii: „E greu”

Publicat: 09 iul. 2024, 12:51 Autor: Denisa Iordache Vedete

Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a emisiunii, unde a fost dezvăluită noua prezentatoare, Adela Lupșe, cunoscută și ca „isterica de la TV” pentru celebra ei replică „Vreau să sune telefonul!”.

În 2023, Gabriela Cristea a moderat reality show-ul „Te iubesc de nu te vezi” la Antena Stars. Anul acesta, însă, va fi înlocuită de Adela Lupșe, conform anunțului de pe pagina de Instagram a emisiunii.

Adela Lupșe i-a luat locul Gabrielei Cristea

Adela Lupșe este cunoscută pentru emisiunile concurs pe care le-a prezentat prin celebra replică „Vreau să sune telefonul!” și pentru momentul când a spart un telefon în direct. Ea a anunțat că va prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” la Antena Stars, iar filmările vor începe în curând.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a postat prezentatoarea TV pe rețelele de social media.

Ce a spus Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a moderat emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” anul trecut, când show-ul a revenit după o pauză. Înainte de difuzarea primei ediții, ea anunța că va aduce un format vechi, dar reactualizat pe micul ecran.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, spunea Gabriela Cristea la momentul respectiv.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 12:51 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×