Ce salariu avea Gabriela Cristea la Kanal D. Suma ireală care îi intra lunar în conturi

Publicat: 09 nov. 2023, 12:45 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe fani! Vedeta a spus, în sfârșit, ce salariu avea în perioada în care era anagajată la Kanal D. Iar suma este de-a dreptul uriașă!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar de-a lungul timpului a fost gazda mai multor emisiuni cu sonor. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre suma colosală pe care o câștiga atunci când era la cârma emisiunii ”Noră pentru mama”, de la Kanal D.

Atunci era perioada aia când ziceai că primeai banii aceia mulți?, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Gabriela Cristea, la care aceasta a confirmat cu un zâmbet și un răspuns afirmativ „Da”. 20.000 de euro primeai pe lună. Și cât a ținut treaba asta? Că nu ești român dacă nu faci calcule, a continuat soțul Andrei, curios să afle mai multe detalii. Iar răspunsul Gabrielei Cristea n-a întârziat să apară:De vreun milion, așa.”

Vedeta a dezvăluit că pe vremea în care muncea la Kanal D a reușit să strângă o sumă colosală: 1 milion de euro! Bani pe care, din păcate, ar fi pus mâna Marcel Toader și i-a tocat pe toți. Motiv pentru care în momentul în care a început o relație cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea și-a luat măsuri de precauție.

Tavi Clonda n-a știut ce salariu are Gabriela Cristea până nu i-a devenit soț

Tavi Clonda n-a știut ce salariu are Gabriela Cristea! Vedeta i-a dezvăluit partenerului ei ce sumă câștigă lunar abia în momentul în care au devenit soț și soție.  Artistul a aflat întâmplător, când prezentatoarea TV mergea la o renegociere de contract.

„Vorbim despre carierele noastre, dar nu ne punem niciodată pile. Ne sfătuim. În același timp, el este un pic mai naiv decât mine, dar eu și mai «rodată». Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți. Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Eu nu sunt cu negocierea, că nu mă pricep.

Eram emoționată și el atunci a întrebat «dar tu te duci să negociezi?» și eu i-am zis «logic, că la fiecare… se face o renegociere, că salariul se poate duce în sus sau în jos în funcție de performanțele pe e care le ai». «Păi ție nu îți dă cât trebuie?». I-am zis că e foarte naiv. Dacă ar fi să îmi dea ei după cât vor ei… nu mi-ar da mai nimic și mi-ar mai lua niște bani din portofel. Atunci a aflat cât câștig”, a mai dezvăluit acesta.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 09 nov. 2023, 12:45 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă