Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune: ”Am fost un pic mai agitată”

Publicat: 01 nov. 2023, 10:46 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea a vorbit pentru prima oară despre momentul în care a fost pusă la zid de către fani, atunci când a fost acuzată că ar fi apărut beată în emisiune. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

Prezentatoarea de la Antena Stars a trecut prin momente dificile. Asta după ce a fost acuzată pe rețelele de socializare că ar fi apărut în emisiune în stare avansată de ebrietate. Se zvonea la acea vreme că soția lui Tavi Clonda ar fi sărbătorit în spatele camerelor lansarea unui nou proiect și nu ar mai fi ținut cont de numărul paharelor.

Soțul vedetei a ieșit public și i-a luat apărarea! A negat speculațiile și susținea vehement că Gabriela Cristea nu consumă deloc alcool. În luna iunie, când a fost pusă la zid, prezentatoarea de la Antena Stars nu a vrut să dea nicio declarație. Acum, însă, în cadrul podcast-ului lui Măruță, ea a decis să spună adevărul despre situația în care s-a aflat.

Gabriela Cristea susține că era doar puțin mai agitată și haioasă decât de obicei.

„Este un grup la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de susținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile. Astea au o grămadă… de eu îl susțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla, iar fetele alea nu mă plac!

Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva! Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool”, a declarat Gabriela Cristea.

De ce Gabriela Cristea nu și-a condus mama pe ultimul drum

În 2010, mama Gabrielei Cristea s-a stins din viață. Vedeta nu a vrut nici măcar să meargă la spital să-și ia rămas bun de la cea care i-a dat viață, deși aceasta a strigat-o până în ultima clipă. Acum, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, prezentatoarea de la Antena Stars a fost întrebată de ce nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale. Răspunsul ei a fost, însă, halucinant!

„Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că… sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic”, a fost răspunsul Gabrielei, menționând că nu ține legătura nici cu fratele ei.

În ciuda faptului că nu și-a luat rămas-bun de la mama ei, Gabriela Cristea mărturisește că vorbește foarte des cu ea. A încercat să închidă subiectul pentru că era vizibil că simțea un disconfort: ” „Asta nu mai… hai să o lăsăm așa. Am discuțiile mele cu ea în care vorbesc și vorbesc foarte des cu ea”.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 01 nov. 2023, 10:46 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×