Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea de la Antena Stars. Prezentatoarea Tv a dezvăluit motivul

Publicat: 25 ian. 2024, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a fost înlocuită la emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” de la Antena Stars. Vedeta se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care Paula Chirilă a fost nevoită să îi ia locul. 

Luni, Gabriela Cristea ar fi trebuit să fie prezentă pe micile ecrane într-un nou sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1. Din nefericire, soţia lui Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. S-a filmat cu o perfuzie în mână şi le-a transmis celor care o urmăresc că situaţia este destul de serioasă.

Gabriela Cristea, înlocuită în emisiune

În prima zi, pe 22 ianuarie, Simona Gherghe i-a ținut locul Gabrielei Cristea.

„Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile Iubirii cât de curând”, a transmis prezentatoarea TV.

Ulterior, Paula Chirilă a apărut în emisiune şi a anunţat că îi va ţine locul colegei sale până când se va face bine.

„Gabi, am auzit că nu te simți prea bine, chiar sincer îmi pare rău, vreau și eu să stau liniștită pe canapea și să stai tu acolo pe fotoliul tău, da? Să-ți vezi tu de emisia ta și eu să mai știu aici să mai râd cu fetele.

Hai odată! Hai fă-te bine!(…) Fă-te bine, ia medicamente ce iei tu acolo, bea ceiuțul. Ai nevoie de ceva? De un prosecco să-ți aducem? Niște prăjituri, niște ceva.”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Paula Chirilă Gabrielei Cristea pe reţelele de socializare.

Ce probleme de sănătate are Gabriela

Cristea Gabriela Cristea a spus pe Facebook că nu are nici gripă de sezon, nici COVID, este vorba despre o altă situație medicală.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am să fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon.

Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați”, a explicat luni vedeta, care a pus sănătatea ei pe primul loc.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 ian. 2024, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×