Gabriela Cristea recunoaște că a înșelat + Tavi Clonda s-a gândit la divorț? ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Publicat: 23 iun. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat! Prezentatoarea nu se mândrește cu această experiență, ba dimpotrivă. Susține că a fost cea mai grea lună din viața ei, pentru că trebuia să se împartă între doi bărbați. 

Deși acum este căsătorită și are două fetițe minunate, trecutul amoros al Gabrielei Cristea a fost destul de spumos.

Gabriela Cristea nu a fost ușă de biserică

Chiar ea a fost cea care a recunoscut că nu a fost ușă de biserică și a fost o perioadă scurtă de timp în care a înșelat.

Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Prezentatoarea nu a oferit, însă, detalii și despre cine a fost partenerul de viață pe care l-a înșelat.

Tavi Clonda s-a gândit la divorț?

Cântărețul a recunoscut că nu mai este lapte și miere în căsnicia lui, iar de curând a avut un motiv bine întemeiat ca să-și ignore soția.

A mărturisit în cadrul unei emisiuni faptul că el și soția lui au avut un moment de ”silenzio stampa”. S-a întâmplat chiar înainte ca acesta să-și sărbătorească ziua de naștere. Motivul supărării a vrut să-l păstreze secret. Însă cu siguranță ceva l-a deranjat foarte mult pe artist.

Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi în aceeași emisiune.

Publicat: 23 iun. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×