Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară?! Ce a dat-o de gol pe frumoasa vedetă de televiziune

Publicat: 20 Dec. 2020, 15:48 Vedete
Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară?! Ce a dat-o de gol pe frumoasa vedetă de televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, și în ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, pentru ea, timpul se pare că a stat în loc.

Pe lângă o carieră de succes, frumoasa brunetă are și o familie extrem de frumoasă, împreună cu Tavi Clonda, vedeta are două fetițe superbe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au susține un moment deosebit, sâmbătă seara, în finala Te cunosc de undeva. Detaliul pe care l-au remarcat fanii a fost… o burtică suspectă. Să fie Gabriela însărcinată pentru a treia oară?

Pe contul său de Instagram, Tavi a postat mai multe fotografii alături de soția lui în timp ce erau pe scenă. Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că, într-o fotografie, vedeta pare a avea o burtică de gravidă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)


La scurt timp, tot mai multe mesaje au fost postate, în mediul online, în care urmăritorii o felicitau pe Gabriela Cristea și îi urau sarcină ușoară!

„Si mie mi se pare ca ar avea burtica de gravidută/Gabriela este însărcinată? Oricum sa faca copii cat mai multi, ca este frumușică foc/ Superbi👏 Gabriela esti bestiala!❤️😘🤩/ Imi place foarte mult de voi toți patru santeti superbii Felicitări Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Tavi Clonda la cea mai recentă postare alături de Gabriela Cristea.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 20 Dec. 2020, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă