Gheorghe Turda, propunere indecentă pentru Marcela Fota. Artista a rămas fără cuvinte: „Să îi pup buzele…”

Publicat: 18 ian. 2023, 12:25 Autor: Camelia Vedete

Gheorghe Turda a făcut o propunere indecentă pentru Marcela Fota. Artista a rămas fără cuvinte: „Să îi pup buzele…”

În urmă cu câteva luni, fanii muzicii populare au avut parte de un moment de proporții, la Tv. Este vorba despre Gheorghe Turda care a luat mereu femeile prin surprindere și le-a adresat întrebări controversate. Ei bine, artistul a lansat o provocare în urma unei întrebări indiscrete, apoi a dezvăluit că are o pasiune pentru o cunoscută cântăreață. Totul s-a petrecut în cadrul unei ediții a emisiunii „Seara românească”, moderată de George Nuca, de la Etno Tv.

La cei 75 de ani, solistul le-a întrebat fără inhibiții pe invitate: Care sunt cele mai frumoase plăceri? Să pupați o gură cu buze subțiri sau cu buze groase? Maria Grecu și Elena Comăneci s-au amuzat copios pe seama curiozității solistului și fără să se gândească prea mult la răspuns, acestea au dat o replică hotărâtă.

„Nici buze groase, nici buze subțiri. Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere!”, a dezvăluit Maria Grecu.

„Buze subțiri, că așa are soțul meu”, a fost și răspunsul Elenei Comăneci.

Gheorghe Turda, propunere indecentă pentru Marcela Fota

După ce a așteptat răspunsurile cu sufletul la gură, Gheorghe Turda a mai făcut o mărturisire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nimeni nu a bănuit că artistul are o pasiune pentru Marcela Fota. Acesta a precizat că cea mai mare plăcere a sa ar fi să o pupe pe artistă, specificând că are buze groase.

„Eu o să vă dau răspunsul (n.r.: la întrebarea pusă). Eu i-aș pupa în… nu încă o dată pentru că n-am avut acolo plăcerea, să îi pup buzele Marcelei, că are buze groase”, a mărturisit el în emisiune.

Marcela Fota, prezentă și ea în platou, a rămas fără cuvinte atunci când a auzit mărturisirile lui Gheorghe Turda. După ce aceasta a schițat totuși un zâmbet, artistul de muzică populară a simțit nevoia să mai facă o completare.

„Vreau să te iert că mi-ai plesnit fața cu părul tău. La o emisiune, la o filmare, nu am să uit toată viața. Când și-a întors fața și-n stânga, și-n dreapta, mi-a plesnit toată fața, m-a durut fața o săptămână”, a mai spus artistul.

Atunci a venit si replica artistei care a vrut să fie cât mai decentă:

„Maestre, înțeleg că acesta a fost motivul pentru care, când m-ați văzut, primul lucru m-ați întrebat dacă m-am tuns”

Marcela Fota: ”Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică”

Sufletul ei s-a mai vindecat de durere, iar între timp artista s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 23 de ani. Nu toată lumea a privit cu ochi buni această relație. De exemplu, Daniela Ploia, colegă de breaslă cu Marcela Fota, a transmis un mesaj tranșant.

Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, a spus Daniela Ploia, făcând referire la artistă. Cume ra de așteptat, nici reacția ei nu a întârziat să apară.

Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

Publicat: 18 ian. 2023, 12:25 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă