Mărturisiri incredibile! Gheorghe Turda ar fi avut o premoniție legată de moartea mamei sale

Publicat: 02 May. 2021, 15:50 Vedete

Artistul Gheorghe Turda a făcut mărturisiri incredibile din viața sa privată, referitoare la cea care i-a dat naștere. Cântărețul mărturisește că ar fi avut o premoniție sumbră legată de moartea mamei sale. La Antena Stars, artistul a izbucnit în lacrimi.

Cântărețul Gheorghe Turda a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că ar fi avut o premoniție legată de moartea mamei sale. Atunci când a simțit că mama lui nu va mai fi printre cei vii se afla pe scena Filarmonicii și, mărturisește el, a văzut-o la un moment dat printre instrumentiști, însă mama sa se afla la sute de kilometri depărtare de acesta. Atunci, el a tresărit și i-a spus soției sale că mama lui a murit. Femeia a rămas șocată de mărturisirea lui Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda ar fi avut o premoniție legată de moartea mamei sale

”Pe scena Filarmonicii o vedeam pe mama sa se plimba printre instrumentisti. Am trăsărit. M-am dus repete acasă și soția mă vede speriată și zice soția că trebuie să te odihnești bine în noaptea asta și i-am spus că a murit mama și face că de unde știi, am văzut-o pe scena Filarmonicii”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

Atunci, Gheorghe Turda a sunat-o pe sora lui, iar aceasta i-a zis că mama lor s-a stins din viață: ”Am sunat repede la Săpânța și mi-a spus sora că acum o oră jumătate a murit mama. Am plecat atunci și la ora 11 eram în curtea părinților”.

 

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 02 May. 2021, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă