Gheorghe Turda s-a vindecat de coronavirus. Declarația șocantă făcută de artist, la puțin timp după ieșirea din izolare

Publicat: 11 ian. 2021, 08:58 Autor: Elena Vedete
Gheorghe Turda s-a vindecat de coronavirus. Declarația șocantă făcută de artist, la puțin timp după ieșirea din izolare

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a fost invitat într-o emisiune de televiziune, la câteva zile după ce a ieșit din izolare, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul a mărturisit că nu crede în COVID, deși a contactat noul coronavirus și a trecut prin boală.

„Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două -trei linii albastre. A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu”, a spus artistul

În ciuda faptului că a fost testat pozitiv, Gheorghe Turda a negat, râzând, că ar fi avut SARS-CoV2. „Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem.”, a mai spus Gheorghe Turda.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, spunea Gheorghe Turda, în urmă cu câteva săptămâni.

Ce pensie încasează lunar Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a ajuns la o pensie de 1.900 euro pe lună, adică în jur de 9.000 lei lunar. Gheorghe Turda a reușit să-i convingă pe judecători să-i acorde o pensie mai mare apelând la o strategie destul de interesantă. El a invocat legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare ”pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică”, potrivit stirilekanald.ro.

Gheorghe Turda, 72 de ani a fost șef al Direcției de Cultură din cadrul Ministerului de Interne iar în 2015 avea un venit cumulat de 2.500 euro pe lună. El deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 11 ian. 2021, 08:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă