Gheorghe Turda a cerut ajutorul avocaților în scandalul cu fosta iubită: ”Sunt la a treia notificare, sper să se potolească”

Publicat: 27 Jan. 2021, 15:48 Vedete

Gheorghe Turda a ieșit din nou la atac! Celebrul artist a cerut ajutorul avocaților săi în scandalul pe care îl are cu fosta sa parteneră. 

Celebrul cântăreț a povestit în cadrul unui interviu faptul că fosta lui parteneră de viață îi provoacă ”o adevărată teroare psihică”. Din acest motiv, Gheorghe Turda mărturisește faptul că i-a trimis trei notificări de viață privată acesteia prin care îi interzice să-i mai folosească numele în spațiul public.

”Eu m-am retras defitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa. Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă…. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care am fost cu ea”, a declarat Gheorghe Turda pentru publicația Star Popular, potrivit wowbiz.ro

Cum a început scandalul dintre cei doi

Totul a început în momentul în care Gheorghe Turda a fost invitat la o emisiune TV, iar acolo se pare că artistul ar fi spus câteva lucruri care au deranjat-o pe Nicoleta Voicu.

”Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii și am spus că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

(…) Eu vreau să scap de aceast teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat și despre fosta iubită”, a mai spus Gheorghe Turda pentru sursa citată.

Nicoleta Voicu a răspuns la acuzațiile lui Ghoerghe Turda 

Nicoleta Voicu nu a rămas indiferentă după ce a auzit lucrurile pe care fostul său partener le-a spus despre ea și i-a dat o replică pe măsură. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă dezamăgirea cu privire la declarațiile cântărețului.

„Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: «Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!»

Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a declarat artista.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă