Ce pensie încasează lunar Gheorghe Turda. Artistul se bucură de o sumă generoasă

Publicat: 24 Aug. 2020, 11:07 Vedete
Ce pensie încasează lunar Gheorghe Turda. Artistul se bucură de o sumă generoasă

Gheorghe Turda este cântărețul de muzică populară cu cea mai mare pensie din România. Artistul a lucrat mai mulți ani, în cadrul Ministerului de Interne, acolo unde a avut grad superior. Acum, artistul încasează lunar o sumă uriașă!

Puțini sunt cei care știu faptul că Gheorghe Turda a avut un serviciu bun și sigur în cadrul Poliției. Acum câțiva ani, cântărețul a dat totuși în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii, solicitând mărirea indemnizației lunare primite de la stat cu 50%. După un proces care a durat câțiva ani, artistul a câștigat.

Ce pensie încasează lunar Gheorghe Turda

Astfel, Gheorghe Turda a ajuns la o pensie de 1.900 euro pe lună, adică în jur de 9.000 lei lunar. Gheorghe Turda a reușit să-i convingă pe judecători să-i acorde o pensie mai mare apelând la o strategie destul de interesantă. El a invocat legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare ”pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică”, potrivit stirilekanald.ro.

Gheorghe Turda, 72 de ani a fost șef al Direcției de Cultură din cadrul Ministerului de Interne iar în 2015 avea un venit cumulat de 2.500 euro pe lună. El deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

Gheorghe Turda, scandal monstru cu fosta iubită

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi ar putea ajunge la tribunal, după ce artistul a aflat tot ce a declarat fosta lui parteneră despre relația pe care au avut-o.

Mai mult decât atât, Gheorghe Turda i-a adresat o notificare Nicoletei Voicu din cauza declarațiilor pe care aceasta le-a făcut în ultimele săptâmâni.

”Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate asa ceva”, a spus el la Antena Stars.

Publicat: 24 Aug. 2020, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă