EXCLUSIV | Alice Cavaleru, imaginile zilei! Soția lui Vladimir Drăghia alăptează în parcare, înainte de evenimente

Publicat: 27 sept. 2022, 19:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Soția lui Vladimir Drăghia alăptează în parcare. Alice Cavaleru, frumoasa soție a lui Vladimir Drăghia, se bucură din plin de rolul de mămică, oriunde s-ar afla! Cuplul are acasă două fetițe, pe Alaia Zora și nou venita în familie, Alegra Nova, de care sunt extrem de încântați.

Și chiar dacă a născut pe 7 septembrie, Alice Cavaleru are proiecte pe bandă rulantă, așa că le onorează fără probleme. Ea a venit chiar și pentru câteva minute, pe 15 septembrie, la o petrecere de revistă. Asta doar pentru a bifa o poză la panou și alta lângă standul unui brand cunoscut de încălțări cu care colaborează.

Alice Cavaleru își onorează angajamentele și contractele, chiar dacă alăptează în parcare

Soția lui Vladimir Drăghia alăptează în parcare. Cât timp Alice era la eveniment și își făcea treaba, Vladimir Drăghia, tătic responsabiul și el, își astepta iubita în parcare. În timp ce o supraveghea pe fetița lor de câteva zile. Înaninte de a veni la eveniment, Alice și-a alăptat fetița în parcare, pe micuța Nova, iar după ce a făcut câteva poze oficiale, a fugit din nou la copil. Cu așa mămică și femeie lângă el, Vladim Drăghia nu poate fi decât încântat. De altfel, actorul și prezentatorul TV a declarat într-un interviu pentru Ciao.ro cât de mult se completează cu soția lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

„Suntem un întreg! E Alice!”

Întrebat cum o vede pe soția lui, Drăghia ne-a răspuns foarte prompt. “Nu e film, e viața de zi cu zi! O văd de zece ori pe zi, de 100 de ori pe zi, e soția mea. E femeia cu care am ales să-mi duc fiecare zi, nu pot să o văd mai frumoasă sau mai urâtă. Este deja parte din mine. Suntem un întreg! E Alice! Împreună facem aceste evoluții, împreună facem acești pași!”, a spus actorul despre frumoasă lui soție.

„Sunt exact unde trebuie să fiu”

Soția lui Vladimir Drăghia alăptează în parcare. El se simte, de latfel, împlinit pe toate planurile și mulțumit de unde se situează acum! „Am 36 de ani, doi copii acasă, eu zic că sunt suficient de matur! Nu știu dacă maturitatea se măsoară! Sunt exact unde trebuie să fiu, astfel încât să pot să fac față vieții de familie și muncii de aici dar cât să nu fie chiar foarte ușor. Adică mereu îmi caut greutăți, mereu îmi caut proiecte care să necesite atenție”, a mai spus Drăghia pentru Ciao.ro.

Publicat: 27 sept. 2022, 19:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă