Motivul scandalos pentru care Vladimir Drăghia și-a mutat fetița de la grădiniță: ”Au pierdut câteva zeci de mii de euro…”

Publicat: 12 iul. 2022, 20:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre vedetele serialului ”Clanul”, care urmează să fie difuzat de Pro TV, Vladimir Drăghia ne-a mărturisit că a dat piept cu o situație revoltătoare, care l-a făcut să ia o decize radicală în privința fiicei lui. Actorul susține că i s-a cerut o ”taxă” nejustificată de către reprezentanții grădiniței unde era înscrisă micuța Zora. Fostul câștigător al primei ediții Exatlon ne-a dezvăluit, de asemenea, cum își valorifică timpul din afara filmărilor și cât de prolifică este munca de influencer! 

Reporter: Vladimir, suntem surprinși să te vedem aici (n.r.conferință de presă pentru anunțarea distribuției serialului Clanul). Citisem în presă că vei fi prezentator la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Și eu sunt surprins! (n.r. râde) Da, nu știu de au apărut informațiile, nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ceva, dar mi s-a părut distractiv… Alice mai râdea de știrile astea și zicea: ”vezi, mă, că încă mai ești prezentator”. dar celălalt co-prezentator se tot schimba (n.r râde). Nu s-au gândit că n-am cum să fiu și în Dominicană, și aici (în București, la filmări)

Spune-mi despre rolul tău din acest serial…

Nu sunt unul dintre protagoniști. Este un rold e polițist. Sunt o forță a legii… încercăm să prindem băieții răi. Momentan nu pot să spun mai multe pentru că nu știu ce va urma. Am filmat destul de puțin, iar în prima parte, din câte știu, s-a filmat cu ”golanii”. Noi am avut doar câteva zile de filmare. Am înțeles că în iulie-august vom filma mai mult.

Vladimir Drăghia: ”Activitatea principală este în social media…”

Te regăsești cumva în acest rol?

Polițist nu am fost niciodată. Da.. dar aș putea să mă regăsesc pe partea de cum s-a creat acest personaj. Este foarte relaxat, mie mi-e foarte ușor să-l joc, nu este o compoziție nebună. Cel puțin, repet, până acum… E bine că am revenit cu un rol mai micuț. Mă uit la cei cu roluri mari, care duc greul, și nu știu sincer dacă aș putea să le duc. E mult de ținut minte, de jucat, iar eu sunt cumva ”amorțit”, n-am mai filmat serial de 10 ani… Doamne ce bătrân sunt! De pe vremea telenovelelor… Și cumva a venit perfect. Fac și altceva, diversif, cumva e perfect…

Cum arată o zi din viața ta?

Am dus copilul la grădiniță, apoi am fost cu soția și am mâncat ceva, am făcut curat. Și când făceam curat am fost sunat de la Pro TV ca să mă întrebe în cât timp ajung la eveniment. Eu uitând complet! Nici nu salvasem numărul și am întrebat: ”să ajung unde??” (n.r. râde) Și am venit cu scuterul. În rest, și eu și Alice suntem prinși cu partea de social media, avem noroc de proiecte. Eu mai sunt prins și cu imobiliarele…cam tot ce am făcut am investit în acest domeniu. Activitatea principală este în social media, tot felul de campanii pentru diverse companiii… și cred că este cel mai frumos job din lume!

”Mi-au cerut taxă de Moș Crăciun”

Se câștigă bine din asta?

Da, îți trebuie, totuși, o etică a muncii…Și să fi făcut ceva înainte de asta! Degeaba ești profi și serios dacă nu ai către cine să trimiți mesajele respective

Alice ce face?

Mai are o lună și ceva și naște! Se simte bine… Nu are pofte, doar că nu suportă să stea în dreapta mea când conduc, că i se face rău. Acum nu știu dacă la stilul meu de condus, sau de la starea ei…

Zora cu ce vă mai surprinde?

Sper să nu mă surprindă azi, pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ”taxă de Moș Crăciun”! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea ”taxă de Moș Crăciun”!

 

 

Publicat: 12 iul. 2022, 20:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă