Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat sexul bebelușului

Publicat: 28 apr. 2022, 13:17 Autor: Camelia Vedete

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat sexul bebelușului. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat sexul bebelușului. Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit de Paște ce sex are bebelușul din burtică. Zora este foarte fericită pentru că va avea o surioară.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm că la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături. 🙏” , scria Vladimir Drăghia pe Instagram.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat sexul bebelușului

Cei doi au anunțat chiar în ziua de Paște sexul bebelușului. Astfel, micuța Zora va avea o surioară!

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, a fost mesajul scris de Alice Cavaleru pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Prima dată, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți în anul 2017. Pe atunci nu erau căsătoriți și nici nu se știa că trăiesc o așa poveste intensă de iubire. După ce fiica lor a venit pe lume, cei doi și-au și oficializat relația. Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit la mare, pe plaja unor prieteni, în iulie 2018.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua, de rochie”, a declarat Vladimir Drăghia, înainte de a se căsători.

Luna de miere și-au petrecut-o în Maroc, unde au avut parte de momente de neuitat. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 4 ani. Fanii i-au încurajat să mai facă un copil, însă răspunsul lui Vladimir Drăghia nu a întârziat să apară: „Încă ne prindem urechile în ăsta. Poate după ce-i dăm ăstuia de cap”, povestea actorul acum ceva vreme. Iată că dorința fanilor se îndeplinește acum.

Publicat: 28 apr. 2022, 13:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă