Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița. Micuța Alegra-Nova a avut parte de o petrecere de vis, pe malul lacului Snagov

Publicat: 10 mai 2023, 13:46 Autor: Camelia Vedete

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița. Micuța Alegra-Nova a avut parte de o petrecere de vis, pe malul lacului Snagov.

Ziua de 2 mai a fost una specială pentru cei doi părinți. Fetița lor cea mică a primit taina botezului, iar după ceremonia religioasă, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au petrecut alături de prieteni și apropiați, într-o locație superbă.

Alice Cavaleru a publicat primele fotografii de la evenimentul special din familia lor, de care s-a declarat extrem de mulțumită.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița

Petrecerea a avut loc pe malul lacului Snagov, într-o locație în care mămica Alice a știut că va dori să organizeze botezul fetiței sale încă din perioada în care era însărcinată cu ea, scrie demamici.ro.

„Ieri, Alegra-Nova a fost botezată și a fost o zi de vis. I-am avut lângă noi pe cei mai dragi prieteni și, bineînțeles, familia. Am avut norocul unei ferestre de vreme frumoasă și am sărbătorit dansând, așa cum îi dorim și ei să treacă prin viață.🤍

Nu ne puteam dori mai mult de la locație și de la cei care ne-au ajutat cu organizarea”, a scris Alice Cavaleru pe pagina ei de Instagram.

Motivul scandalos pentru care Vladimir Drăghia și-a mutat fetița de la grădiniță

„Sper să nu mă surprindă azi, pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ”taxă de Moș Crăciun”! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea ”taxă de Moș Crăciun”!”, ne-a declarat Vladimir Drăghia în urmă cu ceva timp.

Publicat: 10 mai 2023, 13:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×