Ce familie frumoasă are Vladimir Drăghia! Ce spune actorul despre soția lui, Alice Cavaleru: “Suntem un întreg!”

Publicat: 12 sept. 2022, 10:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce familie frumoasă are Vladimir Drăghia! Vladimir Drăghia este un bărbat împlinit! Are o super soție și acum câteva zile a devenit tată pentru a doua oară!

Cu puțin timp înainte să devină tată de două fete, l-am întâlnit pe Vladimir Drăghia la lansarea grilei de toamnă de la ProTV, acolo unde joacă în serialul “Clanul”. Actorul ne-a mărturisit atunci pentru Ciao.ro cum așteaptă să i se mărească familia și cum o vede pe soția lui, Alice Cavaleru, mama celor două fetițe ale sale, Alaia Zora, de 5 ani, și Alegra Nova, proaspăt venită în familia lor, la începutul lunii septembrie.

Cum este în „Clanul”?

Sunt polițist în „Clanul”, nu este un rol foarte mare, și cel mai mult îmi place la filmări, să stau cu colegii, să filmez cu ei.

Cum faci față rolului de tătic și profesiei? Știu că Zora te solicită foarte mult și familia urmează să se mărească cu încă o fetiță! Cum te împarți?

Natural! Cum vin! Le iau pe toate în ordinea în care vin! Am așteptat să ajungă Zora la 5 ani, să mai crească, ca să mai facem un copil, pentru că nu știu dacă am fi făcut față cu doi copii foarte mici. Iar acest proiect cred că a venit la momentul potrivit pentru că simțeam nevoia să mai fac ceva și la TV, nu doar în online și deși ziua de filmare ajunge uneori la 12 ore, nu am în fiecare zi filmări așa că am timp să fac mai multe.

Ce familie frumoasă are Vladimir Drăghia!

Cum vă pregătiți pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil?

Cum se pregătește toată lumea! Am luat haine, pătuț…

Ați avut superstiții?

Niciodată!

Zora cred că e cea mai fericită!

Da! Mă rog, nu e cea mai fericită! Adică se bucură și e fericită dar să vedem cât o să dureze fericirea asta. Probabil o să aibă, ca orice copil, niște probleme de adaptare, dar lucrăm la ele!

O să ai 3 fete în familie!

Depinde pe cine numărăm, că dacă le numărăm și pe mama mea și bunica, or să fie 5!

Ce îți place ție cel mai mult la zona de familie, de tătic? Am văzut că te implici foarte mult! Cum e Zora, cum se dezvoltă și către ce zonă vrei să o duci?

Nu vreau să o duc în nicio zonă, vreau să își găsească singură drumul și să meargă pe el. Eu doar sunt în spatele ei,  să mă asigur că nu cade dreapta-stânga, dar în rest, o las pe ea să aleagă.

Vladimir Drăghia, un tată împlinit

Alice cum e? Care e starea ei de spirit acum, înainte să nască a dou fetiță? Sunteți foarte frumoși împreună!

Păi cam tot așa, că de-aia ne-am luat! Încercăm să fim relaxați și pozitivi, nu am avea de ce să nu fim pozitivi!

 Pe lângă partea cu actoria, tu mai investești și în imobiliare! Merge treaba?

Merge pentru că nu sunt genul de investitor care să investească și să vândă, eu doar cumpăr și închiriez mai departe, adică acumulez capital, nu mă joc cu capitalul nimănui, nu prea mă încurcă situația pieței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

Cum te-ai caracteriza tu acum? Ai ajuns la o anumită maturitate, mai ales de când ești tată!

Am 36 de ani, doi copii acasă, eu zic că sunt suficient de matur! Nu știu dacă maturitatea se măsoară! Sunt exact unde trebuie să fiu, astfel încât să pot să fac față vieții de familie și muncii de aici dar cât să nu fie chiar foarte ușor,  adică mereu îmi caut greutăți, mereu îmi caut proiecte care să necesite atenție.

Pe Alice cum o vezi acum, fiind și însărcinată a doua oară, cu al doilea copil al vostru? S-a schimbat, o percepi altfel? O vezi mai frumoasă, mai sensibilă, mai emotivă?

Nu e film, e viața de zi cu zi! O văd de zece ori pe zi de 100 de ori pe zi, e soția mea,e femeia  cu care am ales să-mi duc fiecare zi, nu pot să o văd mai frumoasă sau mai urâtă, este deja parte din mine. Suntem un întreg! E Alice! Împreună facem aceste evoluții, împreună facem acești pași!

Ce familie frumoasă are Vladimir Drăghia!

Vă consultați în toate proiectele, în toate propunerile pe care le primiți?

Mă consult cu ea în orice o implică și pe ea!

Cât de sus îți dorești tu să ajungi pe plan profesional?

Sunt OK unde sunt. Nu am avut niciodată țeluri, pe niciun plan și m-a ajutat lucrul ăsta, iar acum  sunt exact unde vreau, le iau pe toate așa cum vin. Nu mi-am propus după 5 ani să joc într-un serial la ProTV, pur și simplu am  răspuns pozitiv la un casting și dacă s-a întâmplat să îl iau, l-am luat și sunt aici dar  cel puțin eu, nu funcționez bine cu planurile, să mă țin de ele, și de aceea nici nu îmi fac

Ai mai participa într-un reality show?

Dacă e pe placul și pe gustul meu, da, dar sincer să fiu acum îmi este destul de greu să cred că o să apară în curând ceva.

Bine, apare curând și bebelușâ și ți-ar fi greu să te desprinzi…

Nu mi-ar fi doar mie greu dar i-ar fi greu și lui Alice să crească doi copii singură. Adică dacă s-a descurcat cu Zora aproape jumătate de an, acum i-ar fi mai greu să crească doi copii singură.

Zora are calități artistice?

Dacă e să fi văzut vreo calitate,  vreun talent până acum la ea, cred că  am observat talentul de a vorbi, mi se pare că are un dar în direcția asta, mi se pare că face niște construcții lexicale impresionante pentru vârsta ei.

Publicat: 12 sept. 2022, 10:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă