Fără Bădălău lângă ea, Bianca Drăgușanu a făcut-o lată în club! Cu cine a dansat lasciv, sub privirile uimite ale petrecăreților

Publicat: 13 iun. 2022, 09:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Dacă zilele trecute a fost surprinsă cu Gabi Bădălău în localul „La Brasserie”, în weekend, Bianca Drăgușanu a preferat compania prietenelor ei, alături de care s-a distrat la o super-petrecere organizată în Nuba!

Bianca Drăgușanu a făcut ”valuri” în club sâmbătă seară. S-a prezentat la NUBA fără Gabi Bădălău! Nu a fost, totuși, singură, ci alături de „brigada” ei de fete. Ce a urmat acolo este de povestit nepoților. Mulată din cap până-n picioare, sexy-blondina a făcut spectacol în local.

Momentele de infarct le-a oferit în timp ce dansa cu o prietenă, iar cei aflați în local și-au „clătit” ochii la propriu. De precizat că ex-prezentatoarea TV nu a consumat deloc alcool, limitându-se, în lipsa iubitului oficial, să se „zbenguiască” pe ringul de dans cu amicele ei.

Asta până aproape de ora 3 dimineața, când a ales să se retragă acasă, pentru odihna binemeritată. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cum a împăcat-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât, la mijlocul lunii mai, să mai acorde încă o șansă legăturii lor amoroase. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, indiferent de cei care doresc să pună punct poveștii de iubire dintre ei.

Recent, paparazzi i-au întâlnit pe cei doi la NUBA București, poate cel mai select local din Capitală.

Îmbrăcați super elegant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns în club aproape de miezul nopții. Au intrat în local ținându-se de mână, fix ca doi îndrăgostiți. S-au „postat” la masa pe care o aveau rezervată și au început show-ul.

Publicat: 13 iun. 2022, 09:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă