Călin Geambașu, mesaj tulburător la 9 ani de la moarte solistei Mălina Olinescu

Publicat: 13 ian. 2021, 12:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au trecut nouă ani de la moartea solistei Mălina Olinescu. Călin Geambașu, prietenul ei bun din copilărie, a făcut declarații incredibile recent, pentru Antena Stars. Ce ”semn de dincolo” ar fi sesizat artistul.

Mălina Olinescu s-a stins în urmă cu nouă ani. Anul acesta, solista ar fi trebuit să împlinească vârsta de 47 de ani. La puțin timp după moartea artistei, Călin Geambașu a avut parte de un semn, dacă ar putea fi numit așa, chiar în timp ce se afla în pauză, la un eveniment din București. La scurt timp după decesul acesteia, un porumbel alb s-a așezat pe microfonul soliștilor, cei prezenți rămânând uimiți.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de garbă la mine unul dintre băieții de la tehnică «Călin, Călin, uite ce s-a întâmplat». Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii”, a spus Călin Geambașu, arată Spynews.

Călin Geambașu: ”Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât”

Călin Geambașu și solista Mălina Olinescu se cunoșteau de la vârsta de trei ani. Cântăreața a murit în data de 12 decembrie 2011. Aceasta a recurs la un gest inexplicabil: suferea de depresie, iar în noaptea de 12 decembrie a decis să se arunce de la etajul 6 al blocului în care locuia.

”Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie. A fost mult mai mult, foarte frumos. Ar fi fost și imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Așa ceva nu se mai poate construi decât cumva similiar. Am câteva prietene bune și apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică și nici nu poate fi comparată”, a mai spus el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 ian. 2021, 12:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă