Călin și Petre Geambașu au ajuns din nou la cuțite. Care este motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc

Publicat: 12 Nov. 2020, 12:49 Vedete
Călin și Petre Geambașu au ajuns din nou la cuțite. Care este motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc

După ce în urmă cu câteva luni, Călin și Petre Geambașu au îngropat securea războiului, un alt conflict a izbucnit între cei doi. Se pare că marele artist ar fi organizat un concert aniversar de 55 de ani de carieră, iar pe scenă alături de el ar fi trebuit să urce nume mari ale muzicii românești, dar nu și fiul său.

Petre Geambașu este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Iar pentru a sărbători 55 de ani de carieră, marele cântăreț plănuise pe 16 octombrie un concert aniversar, la Sala Palatului, care din păcate nu s-a mai ținut din cauza restricţiilor impuse de COVID-19. Pe afiş, apar nume mari ale scenei: Anca Ţurcaşiu, Doina Spătaru sau Marcel Pavel, însă nu și Călin Geambașu.

În momentul în care fiul artistului a aflat, a fost surprins, pentru că nu se aștepta să nu fie invitat la un asemenea eveniment.

“M-am uitat şi eu pe internet. NICĂIERI nu era anunţat acel «presupus concert 55». Când chiar vrei şi eşti pregătit pentru un concert la Sala Palatului mă gândesc că se face ceva promovare sau lipeşti un afiş pe stradă… Pe site-ul oficial al Sălii Palatului în data de 16 octombrie nu era anunţat nici un eveniment. În 10 trebuia să fie Fuego. Iar apropo de Fuego, când am fost invitaţi la el în emisiune, în septembrie, nu a menţionat nimic despre acest spectacol. De aia nici eu nu ştiam nimic, fiindcă el efectiv nu există. A fost gândit doar «să dea bine», pentru imaginea lui”, ne-a spus mirat Călin Geambaşu, care după împăcarea din vară cu celebrul său tată, a răcit din nou relaţiile cu el. 

Motivul? ”Vorbea urât în faţa fiului meu, iar atunci când i-am atras atenţia ne-a dat afară din casă. Aşa face şi cu toţi prietenii lui, dacă îl contrazic pe un subiect politic sau altceva asta se întâmplă”, a dezvăluit Călin Geambaşu pentru click.ro

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Nov. 2020, 12:49 Vedete
Pe aceeași temă