Dorian Popa, drama care i-a marcat viața. De ce nu a mers artistul la înmormântarea tatălui său

Publicat: 26 nov. 2020, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din industia muzicală. Deși apare tot timpul în fața fanilor săi cu zâmbetul pe buze, artistul ascunde o dramă despre care nu a vorbit de foarte multe ori. 

Pe vremea în care era încă un copil, părinții lui Dorian Popa au divorțat, iar acest lucru l-a afectat extrem de tare pe artist. Din spusele acestuia, tatăl lui a vrut cu orice preț să-l îndepărteze chiar și de mama lui, ba mai mult la un moment dat l-a șantajat emoțional, oferindu-i o mașină și spunându-i să nu mai păstreze deloc legătura cu cea care i-a dat viață.

Artistul nu a fost de acord sub nicio formă cu acest lucru și i-a înapoiat mașina tatălui său cu care nu a mai vorbit din acel moment.

Dorian Popa nu a mers la înmormântarea tatălui său

Un alt lucru dureros pentru artist a fost momentul în care părintele său s-a stins, deși Dorian Popa nu a mers la înmormântarea tatălui său.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a spus Dorian Popa la ”Acces Direct”.

Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Ultima melodie scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 9,1 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar două săptămâni.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. De asemenea, artistul mai este plătit și pentru contractele de imagine și pentru cele de plasare de produse.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 26 nov. 2020, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă