Anunț la 7 ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Destăinuiri despre viața fostului pilot de Formula 1

Publicat: 02 nov. 2020, 11:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Michael Schumacher se află sub îngrijiri medicale de mai bine de șapte ani, după ce a suferit un accident teribil la ski. De atunci, fostul pilot de Formula 1 se află în atenția medicilor.

Recent, Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a povestit faptul că uneori merge în vizită la conacul lui Michael Schumacher, iar de multe ori se uită împreună la televizor.

”El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a dezvăluit Jean Todt cotidianului olandez De Telegraaf, arată Cancan.

Pe de altă parte, bărbatul nu poate oferi mai multe detalii despre viața privată a lui Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, și nici nu are voie să vorbească despre ce crede el despre cariera fiului său de 21 de ani, Mick.

”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton”, a precizat Jean Todt.

Michael Schumacher a ajuns de nerecunoscut

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Fiul lui Michael Schumacher, pilot de Formula 1

Mick Schumacher a pilotat pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care au avut loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring (Germania), competiţie ce s-a desfășurat pe 11 octombrie. Reprezentanţii echipei Alfa Romeo au precizat că Mick Schumacher, fiul fostului mare pilot Michael Schumacher, a condus maşina italianului Antonio Giovinazzi, în prima sesiune a antrenamentelor libere, de vineri, 9 octombrie.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 nov. 2020, 11:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă