Jador, făcut cu ou și cu oțet! ”A devenit un om foarte rău, un om fără scrupule”

Publicat: 21 sept. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

E talentat, iubit de foarte multe persoane și a gustat într-adevăr celebritatea odată ajuns în emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Însă, acum, artistul se află în centrul unei noi controverse care implică mai mulți artiști din țară.

Jador, artistul-fenomen din România, se află acum în centrul unui nou scandal. Cântărețul a fost făcut cu ”ou și cu oțet” de către fosta soție a lui Desanto.

”E un om iubit de Dumnezeu, dar a devenit un om foarte rău, un om fără scrupule, un om care calcă pe alți oameni pentru bunăstarea lui”, spune fosta soție a lui Desanto.

Artist din România, făcut cu ou și cu oțet! ”A devenit un om foarte rău, un om fără scrupule”

Toate declarațiile le-a făcut într-un vlog unde a spus despre Jador că s-a schimbat ca om, iar acum devenind un ”om foarte rău, fără scrupule”.

”Multă lume nu știe de ce eu dau în Jador… Eu nu dau în Jador, eu sper să iasă ceva bun din treaba asta, să fie o lovitură care să îl ajute pe el să evolueze, să ajute și alți oameni să înțeleagă că minciuna și teatrul pot să rănească și să afecteze vieți fără ca noi să ne dorim, pentru un beneficiu de moment s-ar putea strica viețile altora. Supărarea mea cu Jador este că el m-a înjurat pe mine, fără să aibă niciun motiv, niciun drept… M-a făcut albier de porci la telefon, sunt oameni care au auzit aceste injurii. El știe foarte bine ce a făcut, aștept scuze pentru asta. Mi-a înjurat copilul, l-a înjurat de față cu Nicolas (Sax, n. red.), de față cu Desanto, aștept scuze și pentru asta, dar aștept ca acești doi oameni din viața mea să confirme”, spune fosta soție a lui Desanto.

”Știu că nu are un suflet rău, știu a fost un om ok, știu că a fost un om cu bun-simț, dar care s-a transformat pe drum, faima l-a schimbat, l-a cam luat flama. Jador, stinge focul ăla de paie de care vorbea Desanto în 2019, când mergeai tu în emisiune. Desanto ți-a spus că te-ai aprins ca un foc de paie…”, a mai spus ea, a spus Wowbiz.

Publicat: 21 sept. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă