Mărturii incredibile despre divorţul lui Ilie Năstase: „Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”

Publicat: 26 mai 2020, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Divorțul lui Ilie Năstase de cea de-a cincea soție a venit ca un şoc în lumea mondenă. De când fosta parteneră a depus actele de divorţ, detalii incredibile despre relaţia celor doi au ieşit la iveală.

Ilie Năstase este cunoscut ca fiind un cuceritor, o altă calitate pe lângă performanţele pe care le-a obţinut de-a lungul timpului. Însă, fosta lui soţie, Ioana consideră că omul de afaceri are anumite traume peste care nu poate trece, din cauza trecutului său.

„Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a declarat Ioana Simion pentru Click.

Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, între Ilie Năstase şi Ioana a rămas o relaţie bazată pe respect.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o”, a mai mărturisit a cincea soție a lui Ilie Năstase.

Oana Roman, detalii din viața fostului cuplu

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile”, a mărturisit Oana Roman.

Vedeta a mai adăugat că nu se aştepta ca viaţa sentimentală a fostului sportiv să treacă prin aceste episode dificile.

”Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a spus Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV

Publicat: 26 mai 2020, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă