Ilie Năstase și-a înecat amarul, singur, la terasă, după ce Ioana a anunțat că divorțează de el

Publicat: 29 Oct. 2021, 10:58 Vedete

Ilie Năstase este, de puțin timp, din nou șofer cu acte în regulă! Permisul, suspendat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, a devenit, din nou, valabil pentru primul lider mondial ATP, iar Nasty șofează acum în liniște. Doar că nu pare precaut deloc și ar risca chiar să-l piardă iarăși. E drept, are motive de supărare: soția l-a părăsit! S-a retras la terasă, unde a și comandat. 

Din nou dispută în familia Năstase, cu serioase consecințe pentru Nasty! Ioana l-a părăsit, mai mult, a depus actele de divorț, pe care le retrăsese după o împăcare. Una dintre multele împăcări. În consecință, Ilie Năstase este, din nou, trist. Anunțul, cum că soția e pe cale să nu-i mai poarte numele, pare să-l fi bulversat pe fostul mare jucător de tenis. Terasa pare să fi fost scăparea, unde, de unul singur, a butonat telefonul și a sorbit, des, din pahar.

Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ilie Năstase, în pragul celui de-al cincilea divorţ

Ilie Năstase este în prag de divorț. Soția lui, Ioana, a depus actele la Judecătoria Constanța și așteaptă anunțarea primului termen.

Ioana a anunțat pe Facebook că răbdarea ei a luat sfârșit și că pune punct căsătoriei cu Nasty.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!

Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Publicat: 29 Oct. 2021, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă