Ilie Năstase nu vrea să accepte despărțirea de Ioana. Bruneta a depus deja actele de divorț: „A crezut că glumesc. Nici acum nu crede”

Publicat: 21 May. 2020, 12:41 Vedete

Ioana Simion a depus actele de divorț, însă a întâmpinat o problemă. Se pare că Ilie Năstase nu crede că intențiile brunetei sunt serioase.

Ioana Simion a hotărât în urmă cu aproape trei săptămâni să se despartă de fostul tenismen. Ieri frumoasa brunetă a depus actele de divorț, la Judecătoria Constanța. Însă, se pare că Ilie Năstase nu este convins că intențiile partenerei de separare sunt chiar atât de serioase.

“Da, este adevărat, astăzi (n.r. – ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.

Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana Simion pentru Click!

Ioana Simion, ultima discuție cu Ilie Năstase

“Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim.

Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a mai mărturisit Ioana Simion, în urmă cu o săptămână.

Publicat: 21 May. 2020, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă