Scene halucinante! Cum se ceartă doi vecini în timpul izolării: „Să nu mai ieși din casă, broască râioasă! Pe scara asta eu sunt Dumnezeu!”

Publicat: 23 apr. 2020, 13:51 Autor: Elena News
Scene halucinante! Cum se ceartă doi vecini în timpul izolării: Să nu mai ieși din casă, broască râioasă! Pe scara asta eu sunt Dumnezeu!

Nervii oamenilor au început să scape de sub control pe perioada izolării. În ziua de Paște, doi vecini dintr-un bloc din Bistrița s-au certat în văzul tuturor. S-au spurcat, s-au înjurat și s-au amenințat cu tot limbajul vulgar din dotare. 

În Bistrița, doi vecini de bloc au fost filmați în timp ce își adresau cuvinte imposibil de auzit pentru urechi sensibile. Scandalul a avut loc chiar în ziua de Paște, sub privirile mirate ale altir vecini, care au ieșit la fereastre să vadă grozăvia.

Cei doi și-au arucat vorbe grele, culminând cu epissodul în care cel aflat la etajul 3 a profitat de superioritatea pe care i-o oferea înaltimea, și a aruncat cu apă (n.r. posibil sfințită) dintr-o sticlă către cea cu care se certa, aflată la etajul 2.

Să nu mai ieși din casă, broască râioasă! Pe scara asta, eu sunt Dumnezeu!„, a spus la un moment dat bărbatul!

Întreaga ceartă durează puțin peste 7 minute. Imaginile au devenit virale, fiind distribuită de zeci de internauți.

 

Publicat: 23 apr. 2020, 13:51 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă