Ce mesaj a primit Oana Roman, după ce s-a aflat că ea și Marius Elisei s-au despărțit: „Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă…”

Publicat: 16 dec. 2019, 13:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman a primit un mesaj de la o altă femeie, după ce ea și Marius Elisei s-au despărțit zilele trecute.

Astfel că frumoasa vedetă a făcut public mesajul pe care l-a primit din partea altei femei, după ce s-a aflat că ea și bărbatul alături de care o are pe Isabela, și anume Marius Elisei.

Oana Roman a primit un mesaj de la o femeie

„Draga mea, un sfat cât se poate de sincer: ca să ții un bărbat lângă tine nu contează câți bani ai dacă tu nu ai grijă de tine! Era clar că Marius se va uita după altele care arată bine de moment ce el, când te-a cunoscut în afară că aveai bani nu îl atrăgeai fizic pentru ca nu aveai cu ce. Erai foarte plinuță pentru vârsta ta.

O fi așteptat și el un an, doi să slăbești și tu vreo 20/25 kg. Vezi exemple în jurul tău AMALIA NĂSTASE – MINODORA/ BIANCA RUS, de-aia coresponda Marius cu cea din Italia, de-aia se uita în jur. Diferența de vârstă și de kilograme și-a spus cuvântul. Deci ca să ții un bărbat lângă tine nu trebuie doar să îl legi cu un copil.

Vezi rezultatul. Cred că prefera un apartament cu 2 camere și o femeie alături cu 25kg mai slabă decât tine. Tu ești femeie de casă, felicitări, dar un bărbat mai mic ca vârstă se ține în special dacă ai un fizic exemplar.

Trebuia să îți dai seama că își dorește o femeie de casă, dar slabă și atrăgătoare. Dacă faceai micșorare de stomac acum 3 ani, Marius era în continuare cu tine acum”, este mesajul primit de Oana Roman, conform Wowbiz.

Oana Roman a înfruntat cu brio toate criticile care i-au fost aduse în aceste zile. Cum a reacționat vedeta:

„Concluzia: ați năvălit ca șacalii și vă certați pe nimic, iar eu îmi văd de viața mea. Sincer cred că toate cele care nu aveți ce face decât să mă comentați pe mine, aveți mari probleme personale și de personalitate.

Eu mă amuz. Cele care încearcă să le convingă că nu e cazul se zbat degeaba pt că omul cu probleme mentale, nu se poate vindeca decât la doctor. Vă mulțumesc tuturor că mi-ați făcut ziua frumoasă”, a spus Oana.

Publicat: 16 dec. 2019, 13:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă