Tragedie fără margini în familia Mariei Cârneci! Soţul artistei a murit!

Publicat: 25 nov. 2019, 19:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maria Cârneci trece prin momente greu de descris în cuvinte! Soţul artistei s-a stins din viaţă, astăzi, după o grea luptă cu boala.

Se pare că soţul artistei a trecut printr-o operaţie grea, iar în urma intervenţiei au apărut complicaţii. Organismul bărbatului a cedat după ce s-a luptat cu boala câteva luni de zile.

Mâine după ora 11.30 îl vor depune la capela cimitirului din Pipera, au declarat surse pentru CIAO.RO.

Maria Cârneci a fost o soţie fericită

„Sunt măritată de peste 20 de ani. L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Băiatului, student la ASE, îi dăruim toată dragostea şi sprijinul nostru necondiţionat.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, a declarat artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.

Publicat: 25 nov. 2019, 19:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă