Fantanile din Piata Unirii din capitala, recunoscute ca record mondial, la aproape un an de la inaugurare

Publicat: 28 aug. 2019, 16:17 Autor: Simona Life
Fantanile din Piata Unirii din capitala, recunoscute ca record mondial, la aproape un an de la inaugurare

Un record frumos obtinut de Romania prin intermediul Fantanilor Urbane din Piata Unirii.

Fantanile din Piata Unirii din capitala. A trecut un an de cand au fost inaugurate Fantanile Urbane din Piata Unirii s lansate spectacolul de apa, muzica si lumini „Simfonia Apei”

Iar acum au fost recunoscute, omologate si publicate ca Cel Mai Lung Sir de Fantani Coregrafice Sincronizate din Lume, de catre Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy).

Fantanile din Piata Unirii din capitala

Fantanile din Piata Unirii din capitala

„Fântânile din Piața Unirii sunt un simbol al orașului, care a fost redat prin acest proiect de reabilitare locuitorilor și turiștilor săi. Recunoașterea internațională a acestor fântâni urbane și a spectacolelor sale este o valoare adăugată la care ne raportăm.

Ne mândrim că am implementat cu succes unul dintre cele mai ambițioase proiecte de dezvoltare urbană din ultimii ani realizat în Europa.

Pentru Apa Nova acesta este un proiect remarcabil, reconfirmând standardul de excelență la care compania se raportează în toate proiectele implementate și în calitatea serviciilor furnizate în fiecare zi bucureștenilor”, a spus Madalin Mihailovici, director general Apa Nova, potrivit Antena3.

Fantanile au fost redeschise in 2018 dupa un lung proces de reabilitare implementat de Apa Nova. Sunt primele fantani urbane care beneficiaza de echipamente si tehnologie de ultima generatie, la nivel European.

Astfel ca au devenit imediat unul dintre cele mai importante puncte de atractie ale orașului, pana acum venind aproximativ 219.000 de turisti si bucuresteni in zilele de weekend in Bucuresti, pentru a le vedea.

 

FOTO: Inquam

Publicat: 28 aug. 2019, 16:17 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă