Anchetatorii au descoperit un zid proaspat tencuit in casa lui Gheorghe Dinca! Vor sa o darame caramida cu caramida pentru a descoperi probleme! VIDEO

Publicat: 20 aug. 2019, 11:17 Autor: D. C. VIDEO

Se pare ca Gheorghe Dinca era foarte princeput in a ascunde probleme crimelor sale. Anchetatorii suspecteaza ca pe perete erau pete de sange.

Anchetatorii au descoperit un zid proaspat tencuit in casa lui Dinca! Dupa cercetari amanuntite anchetatorii si-au dat seama ca unul din peretii casei lui Gheorghe Dinca arata proaspat refacut.

Un zid proaspat tencuit a fost descoperit in „casa ororilor” unde s-ar fi petrecut crimele. Dupa ce au verificat fiecare centimetru din curte unde suspecteaza ca ar fi fost mai multe cadavre ingropate, anchetatorii au verificat amanuntit si casa lui Gheorghe Dinca.

Anchetatorii au descoperit un zid proaspat tencuit in casa lui Gheorghe Dinca

Dupa primele cercetari anchetatorii bănuiesc că acesta ar putea ascunde urme proaspete de sânge sau alte probe biologice. Zidul nu a fost încă verificat, însă anchetatorii au reușit să zmulgă noi mărturii de la Gheoghe Dincă.

Acesta le-ar fi dat informațiile plângând, daar nu de mila fetelor pe care spune că le-ar fi omorât, ci de supărare că și-a târât proprii copii într-un asemenea scandal. 63 de anchetatori si politisti cerceteaza la fata locului casa si terenul lui Gheorghe Dinca. Sunt sanse ca Gheorghe Dinca sa fie supus testului poligraf saptamana asta iar anchetatorii spera sa afle de la el mai multe detalii despre ce s-a intamplat cu cele doua fete.

Din aceasta saptamana incep o serie de audieri maraton la Politia din Caracal. Martori si vecini si apropiati ai lui Gheorghe Dinca vor fi chemati si intrebati o multime de lucruri despre criminal, obiceiurile si anturajul sau. In Bucuresti la Sectia pentru Investigarea Magistratilor, politistii care n-au actionat in seara respectiva vin sa justificie si sa detalieze actiunile lor.

 

Publicat: 20 aug. 2019, 11:17 Autor: D. C. VIDEO
Pe aceeași temă